19.9.07

Üle Pika Aja Jälle Üks...

...korralik kokkuvõte möödunud aegadest. Ehk siis eelmisel nädalal:

*tegime Piiaga Zavoodis lanparty ja mängisime Wormsi.
*üritasime hüsteerilist Kustit öösel kell kolm veenda, et Soome vabariik ei helista kindlasti mitte öösel inimestele ja ei kutsu neid sõtta tundmatu saareriigi vastu. Eriti kui sa oled eestlane. Siit ka üleskutse kõigile prank calleritele - valige oma ohvreid!
*vallatlesin mõttega hakata keskeas karvaseks meessuguhormoone söövaks maikaga rekkajuhiks, kes lööb piirijärjekordades aega surnuks sellega, et mõtleb hääletajate hämmastamiseks perversseid lugusid välja. Be afraid, be very afraid!
*avastasime, et meie rõdul on ikka veel 20 liitrit kahtlase väärtusega tärpentiini(?). Selle tekkeloo juurde tuleme hiljem tagasi...
*pidasime Bobi peiesid. Järgmisel päeval matsime ta leivanoa ja kulbi abil sinna barakkide vahele ehitusprahi sisse, venna kõrvale. Kuna sealkandis puhkab juba vähemalt kolm rotti, siis oleks nüüd vaja linnalt luba saada ja asutada kohalik Pet Cemetery. RIP Bob.
*koperdasin täiesti kogemata Uku laelambi otsa ja tegin sellele otsa peale.
*saime Piiaga Tikrilt kaardi, mis teatas, et me pole normaalsed. Tänud meenutamast!
*otsustasime moodustada uue punkbändi nimega Tuuma. Esimesed hitid saavad olema Lõhkepea, Reaktor, Sõda, Plahvatus ja Pohmell.
*avastasime, et meil on väga raske võistelda tuntud poppbändiga Avatud Toimik. Eriti nende hitiga "Ennekuulmatu lugu, mis Vassilile prügimäel osaks langes(ja ühtlasi saatuslikuks sai)".

Ja kuna blogger on ilmselgelt otsustanud kõik mu sõnad alla joonida(sest ta mõistab nende geniaalsust), siis siinkohal teeks sellele naljale otsa peale. Lõpetuseks järgmine pilt seeriast "Piia ja Uksed" ehk matuserongkäik vol1.


5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

a muidu seda, et te peate konkureerima ka bändiga Imperaator, kellelt on lugu "Pohmell". Imperaatorpohmell on ka hea sõna ja see lugu on väga hull, ma ükspäev mängisin seda raadios, tõesõna.

ps: patsyt lühikestes teksapükstes tahate näha? mul on fotosüüdistust.

Anonüümne ütles ...

õigemini, patsy prinki peput.

nadja ütles ...

oo, iga kell. sa tead, kuhu telegramm saata...

Anonüümne ütles ...

ma olen nördinud, et minu sõdurilugudest ei ole ühtegi üleskirjutust.

nadja ütles ...

vaene väike lauri. mainib siis ära, kui konteksti läheb. need sõdurilood olid muide äärmiselt humoorikad:)