13.10.08

Welcome To My Darkside ehk Üks Õiend

Ahoi, armas publikum! Täna tutvume lähemalt Natašaga, kes juhtumisi on ka minu evil alter-ego.
Natašaga on see huvitav asi, et harilikult ilmub ta nähtavale alles pärast poolt pudelit rummi ning on kõigele uuele ja huvitavale äärmiselt vastuvõtlik, eriti kui vastavad teguviisid järgnevatel päevadel minu eneseuhkuse ja viimase väärikuse killustavad. Viimati silmati Natašat reede õhtupoolikul Tartu kesklinnas, kus ta taaskord äärmiselt ülemeelikus tujus ringi töllerdas ja oma perekonnale häbi tegi. Selle lõputu õuduste öö tõttu olengi sunnitud avalikkuse poole pöörduma. Nimelt on minuni jõudnud vastavasisulisi kaebusi, justkui oleks tegemist minuga. Armas rahvas!! Panen käe südamele ja palun teid mitte alluda provokatsioonidele ning kindlasti mitte uskuda kõnealuse purjakil petise väiteid! Kuna paljud lugejad võivad veel olla kahtleval seisukohal, sest esmapilgul oleme me välimuselt üsna sarnased(kui välja arvata Nataša loojas silmad ja punane nina), siis toon veidi näiteid minu ja antud identiteediröövli erinevustest:

Liis - suur loomasõber ja puudekallistaja(va okaspuud)
Nataša - loobib alati oksa kaugemale, kui koera kett ulatub. Üritab küll oma viga heastada, kuid komistab graatsiliselt koera otsa ja unustab, mida ta tegema pidi.

Liis - geniaalne sportlashing, mis puudutab kõikvõimalikke pallimänge. Võitleb alati lõpuni ning on muidu osav ja eetiline inimene.
Nataša - esmajärjekorras räuskab ja kiidab oma lauatennise ja piljardioskusi. Seejärel sunnib sind tundide kaupa endaga mängima. Kolmandaks unustab poole mängu pealt mängimise ja jalutab süüdimatult õlle järele. Neljandaks räägib sulle, kuidas ta sul kahjutundest võita lasi ja see must piljardipall võib samahästi esimesena kah sinna auku kerida.

Liis - viisaka inimesena sööb alati kõike, mida sa pakud, ja alati tagasihoidlikes kogustes!
Nataša - joobes inimesena üritab ahvikiirusel süüa kõike, mida ta näeb. Eriti, kui ei pakuta. Üldiselt jõuab Nataša suuni umbes 50% sinna suuduvast toidust. Ülejäänud maandub põrandal, Nataša süles, sinu süles jne.


Palun edaspidi kasutada ülalolevaid nupukesi lähtepunktidena, kui kohtate kedagi, kes näeb välja nagu mina, aga midagi oleks nigu veidi mööda. Või siis laske korraks endale näkku hingata - mina olen alati kaine!

Tänan tähelepanu eest, hakkas kergem.

Liis

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ikka hää on kui eksisteerib selline "evil twin" :D

marilyn monroe ütles ...

tuju läheb teid lugedes alati jõhkralt heaks. also tekib tunne, et ma polegi viimne joodik maamunal

Anonüümne ütles ...

reedel märatses sinu alterego taaralinnas, laupäeval tegi minu oma levika põrandaga pahasti - nädalavahetus oli alteregode päralt

nadja ütles ...

oi siiri - DO tell:D

Maiden ütles ...

Lisaks siis veel, et Liis käib ainult tööl, mujal käib Nataśa :D

nadja ütles ...

Liis käib koolis ja kohvil ka!

Anonüümne ütles ...

mida ma otsin, aitah

Anonüümne ütles ...

oppinud