11.10.08

Häda ja viletsus!

Vot siis nüüd. Hakkasin hullushoos mööblit ümber tõstma. Hetkeseisuga on kogu kraam keset tuba ja kõik mu geniaalsed ideed, mis ennem sai välja mõeldud, osutusid igavesti paskadeks. Nüüd on häda ja ikaldus.

Ilmselt pean mõnest mööblitükist vist loobuma, et kõik esteetiliselt ära mahuks. Voodist ei raatsi loobuda, Erwini voodist ei raatsi Erwin loobuda. Riiulitest oleks savi, aga raamatutest mitte, niiet need jäävad ka. Ilma kirjutuslauata ma elada ei taha. Diivan on hetkel tegelikult üleliigne, aga tähelepanelik lugeja mäletab milline ikaldus oli seda trepist üles saada ja ma kahtlustan, et ka alla viimisel on see endiselt trepi laiusest suurem.

Häda ja viletsus!

5 kommentaari:

Juurak ütles ...

hmm. ma kujutan ette, kuidas herr anttis soovitaks sul diivani külmkapi otsa panna ja asi lahendatud :D

samas vahel lihtsalt PEAB toas asju ümber tõstma. see on vist kuidagi seotud naiseks olemise kiiksudega, sest meestel ma sehukest vajadust pole täheldanud...

piiiia ütles ...

äkki ma siiski igaksjuhuks pöördun oma murega antti poole. viiamses hädas ju! Külmkapi peal on juba igasugust kraami tegelikult...

Juurak ütles ...

külmkapp diivani peale siis?
:D

Unknown ütles ...

tegelikult on see jah huvitav, kuidas nii alati juhtub - ükskõik kui palju sa algul asja peale ei mõtleks, tabab sind mingil hetkel täielik jõuetus ja whythefuckdidibother?! tunne...mul on ka ca 2 nädalat peale geniaalselt elu ümberkorraldamise plaani ikka veel tunne nagu oleks midagi plahvatanud.

Smaragd ütles ...

See video on geniaalne :D