5.10.08

Erinevat värvi roosa

Vaatasin sellist väikekodanlikku usalaste seriaali nagu "Greek" ja seal näidati ameerika sorority-tüdrukute kokkutulekut.

"I never knew there was so many shades of pink."

Siis vaatasin enda kodus ringi.

There are many shades of pink indeed!


Kust mul see roosaarmastus tulnud on? Tuleb tunnistada, et lapsepõlves sai rohkem mööda kraave trööbatud ja okstega sõda mängitud ja roosamannaks ei jätkunud seda aega lihtsalt.

Nüüd on mul kompensatsiooniks:
1. heleroosad välgumihklid - Poemüüjad on tihti töllaka näoga järele vaatama jäänud kui ma muule kraamile lisaks džäksi küsin ja kui neil roosat ei ole, siis jääb ostmata. "Kahju, eks ma vaatan siis kuskilt mujalt. Aitäh!"
2. fuksiaroosa külmkapp - Tuli ükspäev frustratsioon peale ja värvisin külmkapi ukse ära. Veits värvisin ka külmkapi kõrval olnud valget tavalist kappi. Ei olnud plaanis, aga juhtus. Spray-värvid on saatanast. Täiesti ootamatult pihustub see ollus ka nendesse kohtadesse, kuhu sa seda ei sihi.
3. roosad ketsid - Tuleb tunnistada, et esialgu olid need lausa roosad litritega ketsid, aga see oli siiski juba veidi üle piiri. Niiet litrid kakkusin maha. Veel on lootus.
4. roosad pluusid, pusad, sokid, pesu jne - Proovin endale aru anda ja mitte kõiki roosasid asju korraga kanda. Päris peen oleks muidugi Underis üleni roosamannasena rock'i lürpida ja jalkat taguda. Peab plaani võtma, aga siiski ainult ühekordse eksperimendina.
5. roosad pliiatsid,pastakad, märkmikud, vihikud ja muu koolikraam - Tegelikult tehakse igasugust värvi neid asju. Ma lahkun kontoritarvete poest harilikult roosade mappide ja paberitega. No ei ole mingit isu rohelist kaustikut osta kui kõrval on kohe roosa olemas.
6. roosa jalgratas - Vana hea kokukas, aga peaaegu oleks ta siit nimekirjast välja unustanud, sest mu armsal velol ei ole juba aastaid pedaale. Tähendab pedaalid on, aga need on isa käes Tallinnas ja ootavad mingeid modifikatsioone, et nad mu rattale sobiks. Peaks minema teda kuuri patsutama.
7. roosa kaanega säilituskarp - Sest inimene ju teab, mis värvi säilituskarpi mul vaja on!


Ja muidugi potililled...

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Mul oli kunagi türkiissinise vaimustus. Kahjuks avaldus see väga võikal moel mu silmadel, küüntel ja topil korraga. Enamasti. Nüüd on ainult sall. B.

Juurak ütles ...

mina olen ikka võikalt igav inimene - ainult morbiidselt mustas... vahel harva ka killuke punast. ei minust ole rõõmu :D
PS: roosat väldin ma nagu katku. miskipärast mõte endast roosades riietes tekitab mul seose ühe teatava rõngas sabaga koduloomaga. ja seda ma ju ometigi ei taha...

piiiia ütles ...

Heee! Juurak, vaata seda! http://photos1.blogger.com/blogger/4798/4005/1600/siga.jpg

Mats Volberg ütles ...

Kas too kostüüm, mis päisepildis näha, sai punkti 4 sisse loetud või mitte?

Juurak ütles ...

Kallis Piia - sa päästsid mu päeva. Aitäh.

piiiia ütles ...

See oli tegelikult laenutatud ja nõuaks päris oma punkti.

Anonüümne ütles ...

...
roosa küünal
roosad ehted
...sul on kindlasti veel midagi roosat, aga praegu ei tule pähe...

PS! Sinu auks on mul praegu endalgi roosa pluus seljas

Anonüümne ütles ...

Mingi hetk jõid sa ka seda hirmsat roosat maasika siidrit

piiiia ütles ...

jõin ka või? ei mäleta sellist kahetsusväärset etappi oma elust.. see on ikka jubehalb jook! Roosadest jookidest on hea granaatõuna-litši vesi.

Anonüümne ütles ...

jõid, jõid, aga jah, parem on unustada
See tõesti ON HIRMUS JOOK
=D