13.2.08

Lauajalkahuligaanid ehk Sportvõidab

Mõtlesin, et oleks aeg uuest hobist kirjutada.
Juba tublisti üle kuu aja on meid Nadjaga vallanud lauajalgpalli-vaimustus. Nadja kaitseb ja mina ründan. Üldiselt ründan vahelduva eduga. Lähtun põhimõttest, et kobaga saadud värav on ka värav ja eriti kaunid ja filigraansed löögid tõusevad üldise fooni taustal ilusti esile.
Nadja kaitseb edukamalt kui ma ründan. Tal on see prussakas ka veel kaelas, et aega ajalt ma ründan valesse väravasse. Ausõna mitte tahtlikult.
Mängutaktika on meil lihtne. Meile meeldib võita. Osavate inimestega mängime enesearendamise eesmärgil. Algajatega mängime võidu eesmärgil. Mõlemad variandid on toredad.
Siiani oleme vigastanud randmeid, küünarnukke ja puusakonti. Iga sport on veidi ohtlik.
Boonused õlu joomise ees - raha kulub vähem. Eriti kui vastastega või karmaga joppab ja saab pikalt "võitja lauas" mängida.

Pikemaajaliseks eesmärgiks on õppida pallile pihta lööma.

Olete oodatud konkurentsi pakkuma õhtuti muusikalokaali Underground!

Jalkat mängides ei ole kellegi aega pilti teha.
Niiet fotosüüdistus meist seekord muude spordialadega tegelemas.
Naturaalset sporditalenti ei anna fotosilma eest miskit moodi varjata!

4 kommentaari:

[kaija] ütles ...

njaa, nägin vaimustuse ära. vägev oli. oleks peaaegu isegi pilti teinud : D

Birks ütles ...

Eile, kui Piia ja Nadja ootasid oma võistluskorda, sai räägitud teisipäeva ja neljapäeva õhtutest kui me istusime ja lihtsalt rääkisime. Kui ainult Väike Liis oli entusiast ja meie leiget huvi üles näidates tagusime tema meeleheaks paar tiiru.

Praegu vaatad võistluspaari "Möirakarude" värisevaid käsi ja saad aru, et aeg oleks interventioniks, eriti Piia puhul, kes nüüd tihtipeale oma juttu (mis on enamasti lauajalgpallist) ilmestab tehes tihedalt kätega kruttivaid liigutusi.

Anonüümne ütles ...

Lauatennis - see on raskejõustiku kuninganna!

piiiia ütles ...

Ja siis on veel sulgpall - karmide tsiklimeeste sport!