9.12.07

Newly Found Daylight Time

Pärast nädalatepikkust nokturnset eluviisi ärkasin täna kell 9.30 virgana üles. Tuju hea, sisikond paigal, kohvi kannus, tuli ahjus. Tuleb välja, et meie laiuskraadil siiski ei ole polaarööd nagu mulle varem tundus. Päike paistis ja puha.
Ühesõnaga öösiti üleval passides (k.a kaine peaga ja ilma seltskonnata) on väga raske sotsiaalseid tegevusi harrastada. Täna siis, superõnnelik avanenud võimaluse üle midagi vahvamat ette võtta kui seriaale vaadata, tuli mõte üks korralik branch teha. Omlett ja kohv ja apelsinimahl kuskil kohvikus näiteks. Kõlab ju idülliliselt? Aga siis selgus, et mu sõbrad eriti ei võta vedu...
Nadja pole veel koomaunest tõusnud, Mini-Liis ei kontakteeru, Tarvil on 10-palli-süsteemis 10-palline pohmell...

Peab edaspidi oma ärkveloleku päevi paremini ajastama.


Edit: Teisipäeval te ei saa Undergroundis istuda laudades nr 13 ja nr 14, sest seal istun mina! Ise!

16 kommentaari:

nadja ütles ...

i'm alive!!! peaaegu. ja ma poleks niikuinii branchile tulnud, sest selleks on raha vaja. ja kuigi mul on seda rohkem kui ratsahobusel(loe: minu kuus krooni teeb harilikule traavlile silmad ette), pole mul kahjuks omleti jaoks piisavalt.

Anonüümne ütles ...

Kas mina tohin ka andergraundi tulla? Kus iganes see ka ei asu.....

R.

Anonüümne ütles ...

mmm...millised need 13 ja 14 on? Nii igaks juhuks küsin, et kui underisse satun, siis ei istuks kogemata sinu kohale =)

piiiia ütles ...

13 ja 14 on lauajalgpalli juures. ja R muidugi võid tulla.

Anonüümne ütles ...

mis on nokturn? poelettidele on ka ilmunud juba sellised asjad. "Mustika nokturn". "Tikri-kirsi nokturn".

?

piiiia ütles ...

nokturn on loomulikult teise sõnaga "kissell". Tõlkeks siis: nokturnne ehk kissellilaadne eluviis. küsija suupihta ei lööda. loodan, et sain abiks olla

Anonüümne ütles ...

on nii, et minu meelest ei ole nokturn midagi iseenesestmõistetavat. iseäranis siis kui see asi maitseb nagu jogurt, on tehtud nagu jogurt ja on igas muus mõttes nagu jogurt.

siis ei saa öelda, et dooh, see tähendab kisselli ju.

kissell ei ole jogurt. ja vastupidi.

üleüldse! mis krdi sõna! nii jube sõna võiks tähistada midagi tehnilist, aga mitte kena pala, mida vanaema juures nt saab.

aga jah. said abiks olla tõesti. aitäh.

piiiia ütles ...

rõõm.
kui jubedatest sõnadest puudu jääb, siis mul on 1 veel pakkuda - kudum.

nadja ütles ...

sihukene vaidlus siis...
minu teada ei ole sellist omadussõna nagu nokturnne eesti keeles olemas. nokturn tähendab öise meeleoluga muusikat või muusikapala või... midagi sinnapoole. aga nokturnne?
hmh. ma enne seal teksti sees ei pannud tähelegi. jõlekurb küll, kui see kissell on. võtan mütsi maha, kui kuidagi ära tõestad, piia. või teen underis õlli välja:P

Anonüümne ütles ...

uus aeg nõuab uusi sõnu.

kudumit ma tean muide. iseasi, kui sa/te ei mõtle selle all mingit eluviisi või muusikastiili.

õhtupoole selgitan välja, mis oli veel 1 selle nädalane uus hitihoiatus. tähendab metsikut kirssi ja seltskond oli väga üllatunud, et mina nii iseenesestmõistetavat sõna ei teadnud. hiljem selgus, et neid on veel, kes ei tea seda.

varsti räägin (aga vbolla te teate seda?).

Anonüümne ütles ...

Väga hea sõna on veel 'õõvar' ehk siis õudusfilm...juba 1999 aasta ÕSis ilusti kirjas

Anonüümne ütles ...

aga konkurentsitult kõige koledam on 'rüperaal'.
Kuulsin ka sellist juttu, et see, kes sõna 'raal' välja mõtles, oli sellega ikka mitu nädalat pead vaevanud: et oleks ilus ja suupärane ja algaks ja lõppeks kaashäälikuga ja sisaldaks täishäälikuid jne (poppide sõnade välja mõtlemine paistab ikka jube keeruline). Sedasi nuputades olla ta poolhulluks läinud. Ühel saatuslikul ööl ilmutas see sõna ennast talle aga unenäos - ja nyyd ongi nii kole sõna

piiiia ütles ...

lõuna-eesti kuplite vahel kutsutakse seda üsapuutriks. kah vahva.

Anonüümne ütles ...

abi saabus ja msni aknast tuli füüsal. füüsal on see metsik kirss. metskirss. polnud iialgi kuulnud. ja pidi "so common" olema.

üsapuuter on lohisev. pealegi üsa meenutab midagi muud. see oleks nagu sündimata kompuuter. sündimata ilmakodaniku sülearvuti. oh jah.

ega mul hakkavad sellised kiireloomulised uudis- ja unarsõnadega seotud mured otsa ka saama.

sain teada, et nokturni peetakse nii kisselliks kui ka millekski, mis peaks andma edasi ööd ja selles olevaid mõtteid kirjeldavat muusikat. ja poelettidel on ta jogurt. üsapuuter on uus asi, aga leia ilmselt teed minu leksikasse kui kohmakas ja natuke ebamaine liitsõna. ta võiks olla kahtlemata väga vajalik aparaat nt kõigis Alieni osades.

ja vaadake The Misti. kunagi 80ndatel loeti seda raadios, nüüd ilmus(b) ka kinolinale. väga õudne oli, ma mäletan. raadios just ütles, et sai valmis.

nadja ütles ...

mina ei vaata õudukaid. pärast ei saa magada.

Anonüümne ütles ...

Misti kohta:

ma ei vaja alkoholi ,et olla lahe (väljaarvatud reedel) says:
jumalast hea film ausalt