23.11.07

Intervjuu Iseendaga ehk Veidi Vormi Ajastamisest

Tere Kallis Kuulaja!

Tänases saates tutvustame veidi üht uut rahvuslikku spordiala, mis on viimasel aasta jooksul Tartus meeletut populaarsust kogunud. Räägime juttu ühe vahest kõige hingestatuma võistleja Nadjaga, et natuke spordiala köögipoolest aimu saada. Kahjuks ei jõudnud Nadja täna stuudiosse, kuna eilne etapp oli liialt füüsist ja ressursse nõudev. Küll aga nõustus ta online-intervjuuga.

K: Halloooo? Nadja??
V: Kuuldel.

K: Mis tunne on kolmas reede järjest Piia juures ärgata?
V: Noh, mis seal salata. Suht sitt. Aga eks igaühel ole oma rist kanda.

K: Eilse etapi teemadel - rebisid alguses teistest kõvasti ette, aga olid viimasel ringil sunnitud katkestama?
V: Jah, tõsi ta on. Rehvid hakkasid viimastel ringidel(tequilaringid - toim.) kuluma ja kaldusin veidi trajektoorist kõrvale. Nii ma sealt kurvist välja vuhisesingi, taksoga otse Piia juurde. Eks oma osa mängis ka see, et tegin salaja valestardi ja võistluse alguseks olin omadega juba üsna õhtal.

K: Kuidas tavaliselt etappideks valmistud?
V: Vormi ajastamine on kindlasti väga tähtis. Võistlused toimuvad harilikult neljapäeviti, nii et pärast nädalavahetusel taastumist saab ilusti valmistuda. On ette tulnud ka teisipäevaseid ootamatusi, kuid õnneks on need harvad. Teine oluline faktor on kindlasti õige alagrupi valimine. Kuigi tegemist on individuaalspordiga, oleneb kõik siiski tiimist, kes peaksid olema sama taseme sportlased. Meistriliiga tegelastega sammupidamine on minusuguse amatööri jaoks veel võimatu.

K: Mis on sinu edu saladus?
V: Kindlasti õige määrde valimine ja vallatud vahespurdid hotshottide näol. Sellega tuleb siiski ettevaatlik olla, et ennast liialt ära ei väsitaks. Eile läksingi muuhulgas ka selle õnge ning ei suutnud teiste lõpuspurdiga kaasa minna.

K: Kas olete oma tulemusega rahul?
V: Noh, eks väikeseid tagasilööke ole meil kõigil. Kui ma praegu vaatan just ärganud võitjate väsinud nägusid, siis pean mainima, et ei mõista vahel, miks me üldse võistleme. Mongoolia esindaja Piia nt jälgib hetkel ümbrust oma punaste pilusilmadega ning teeb apelsinimahlaga keemilist. Meil kõigil on oma taastumisnipid. Ütleks, et mul on järgmisel vaheetapil üsna suur võiduvõimalus ning võidab ju kokkuvõttes ikka see, kes uppuvalt laevalt põgeneda ei mõista ja koos sellega põhja läheb. Võistlusetapid näitavad lihtsalt kätte favoriidid, kellega tuleb ettevaatlik olla. On, mille nimel edasi üritada ühesõnaga.

K: Igaljuhul edu sulle kõigis su ettevõtmistes ja loodame sinust veel tulevikuski kuulda.
V: Edu läheb vaja jah. Käivad jutud, et etappe tahetakse muuta mitmepäevaseks, et osad võistlejad nö välja praakida. Konkurents on kõva neh. Eks näis, mis saama hakkab.

2 kommentaari:

Birks ütles ...

Järgmine etapp on järgmine neljapäev? Aga teisipäeval võib- olla paar kiiremat tiiru, noh nii treeningu mõttes?

nadja ütles ...

siis on enne neljapäeva küll rehvivahetust vaja...