20.3.07

Tallink, põhjanaabrid ja üks ütlemata halb ajastus

Mõned tähelepanekud seekordsest külastusest:

*Helsingis on olemas maruvahva diskopuhvet nimega Amarillo
*Sinu käest Tallinn-Helsingi laeva peal oma koordinaate teada sooviv purjus soomlane ei ole just eriline haruldus
*Ei tasu ehmuda, kui laeva baaris sinu kõrval seni rahulikult istunud kahtlaselt tuttava näoga purupurjus soomlane lauldes laua peale ronib ja sealt sama kiiresti juba all ootava sõbra otsa sajab.
*Kui sulle ei meeldi tähelepanu, võta laevale minnes käe otsa õlulasti all ägisev käru, et massi sulanduda.
*Ära kunagi ürita enne kärudega soome vanatädisid laeva pealt maha minna - lõppeb sama kurvalt, kui üritus enne turule ruttavaid Eesti pensionäre bussi peale saada. Siit ka soovitus hankida tervisekindlustus.
*Pane laevatekile jalutama minnes telliskivi taskusse(rubriigist: on sigarette, millest iga suitsetaja tahaks loobuda)
*Tormihoiatuse puhul valmistu suureks võistuoksendamiseks. Kui oled eestlane, on sinu võidušansid üsna suured, kuna kõik soomlased joovad külma näoga õlut ja valmistuvad kolmandal tekil algavaks karaokevõistluseks.
*Kui sa arvad, et kõik sinu kahtlases olekus Helsingis sooritatud ja üsna märkimisväärsed saavutused on mainimist väärt, siis sa eksid - Eestis on alati samal ajal tegutsemas Piia, kes suudab nt harilikul seltskondlikul koosviibimisel avalikult kaminasse oksendada. Ja jällegi ei ole sinu uudised enam s*ttagi väärt.

P.S. Kuna Siiril on päris oma koduloomadest rotid, siis otsustasin minagi endale koju päris oma soomlase hankida. Plaan kukkus küll seekord tormi tõttu napilt läbi, aga ma ei anna nii lihtsalt alla.

4 kommentaari:

piiiia ütles ...

piinlik

tikker ütles ...

oi oi, piia... ega juhtumisi pilti pole sest mälestusväärsest sündmusest?

piiiia ütles ...

ära hirmuta inimest!

Anonüümne ütles ...

No vähemalt lohutab sind kindlasti see, et päästsid Rita seltskondliku elu - ta julgeb taas inimestega suhelda...kuni teadasaamiseni oli veendud, et tema enam kunagi ei joo ja keegi teda näha ei taha...rumal, lahkub siis 3 h enne peo lõppu..
Ps. harilik seltskondlik koosviibimine IRW