29.3.07

Kuu on kilpkonnas

Kuu on ilmselgelt Kilpkonnas ja kuigi ma pole astroloogiast kunagi suuremat pidanud, siis nüüd hakkan uskujaks.

Horoskoop 26.03 - ... (ulatab teadmata tulevikku, ma kardan)
Ambur

Kohutav aeg lõbutsemiseks ja pidude pidamiseks. Kõik, mis kenasti algab, ei pruugi kainelt lõppeda. Ajajärgu märksõnaks olgu Moraal. Kõik mis on seotud arvutite või virtuaalmaailmaga kukub eriti kohutavalt välja. Kui üritad Tikri blogi Ajaveebi konkurssile esitada, siis kontrolli kuus korda, kas kõik on nii nagu peab. Muidu võib juhtuda, et esitad konkursile enda ajaveebi ja kommenteerid iseennast ja võimalik, et kohatult. Õige aeg teatri või näituse külastamiseks. Seal on pime, keegi sind ei näe ja kui merkuur andestab, siis suudad paar tundi pahandustest eemale hoida. Negatiivsemaks küljeks on ehk liigne hasardilembus. On oht oma võimeid üle hinnata ning raha maha suitsetada. Naistele parim aeg ilusalongi külastamiseks ning uute ehete hankimiseks, sest olgem ausad.... piinlik noh.


6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma usun nüüd ka lõpuks horoskoope. See vist ongi amburite stiihia, et neil kogu aeg imeb. Just mõni aeg tagasi lugesin lehest, et statistiliselt on amburitel kõige väiksem tõenäosus rikkusele ja edule. Kanal2'e Reporteri horoskoobis on ka amburitel kõik näitajad jummala vittus kogu aeg, mingi 25% tavaliselt ja isegi seebikates leimatakse ambureid, näiteks Battlestar Galaxy's on amburi tähtkujust pärit inimesed kujutatud pooletoobiste maakatena, kes ei usu meditsiini jms. Nagu mingid puu otsast alla roninud jehoova tunnistajad. Et siis jah, matemaatiliselt võttes on tõenäosus sündida amburina 8,3%. Ebaõnn...

piiiia ütles ...

Totaalne ebaõnn...

Anonüümne ütles ...

ma ei saagi rikkaks või?!
tra, tuleb mingi muu plaan siis välja mõelda. ebaõnn indeed.

tikker ütles ...

oot, a kas mina siis nüüd olen ka seal kuskil või mis? mul on praegu juhe nii koos, et ei suuda selles keskkonnas orienteeruda ega otsida midagi.

PS. piia, ma tahan pilte näha! :P

Anonüümne ütles ...

Rotte - we miss you!!!!!!!!

Anonüümne ütles ...

hea algus