6.1.07

Rubriigist "Tallinn imeb"

Võinuks ju arvata, et Piia hoiab lipu kõrgel, nagu ta lubas, ja edastab värskeid uudiseid meie hunnitult suurele lugejaskonnale, aga võta näpust - EI MIDAGI! Viimane kord, kui ma komandeeringusse lähen, ma ütlen.

Tallinn ise on täpselt selline, nagu ma seda mäletasin - liinibussis suitsetavad vene noormehed, närvilised üksteist pikali jooksvad inimesed ja muud loomad. Trolli alla ma veel ei ole jäänud, kuigi ega palju ei puudunud. Kultuurialased õppetunnid on olnud meeletud:

*vastupidiselt minu arvamusele ja suurimale hirmule EI jää näpud bowlingukuuli sisse kinni ja selle järel kurikate poole vuhisemine on üsna raskeks tehtud
*noorus on hukas
*rotiburgeriputkad on ALATI lahti
*pikaldaste Tallinna inimestega tööasjade ajamine on üllatavalt raske
*nr 2 bussis ei ole KUNAGI piletikontrolli - selle rabava uudise eest võlgnen tänu minult raha laenata tahtnud pompsile, kes tähistas parajasti oma ämma teist surmaaastapäeva
*Note to myself: ära usu iga rahaahne pompsi juttu. Saldo -240Eeku.
*muulased ei teeskle, kui nad teevad näo, et ei mõista, mis "Tere" tähendab
*elu on täpselt nii kaua lill, kui sa Tallinnas ei pesitse

Niipalju siis sellest. Ülehomme pühin Põhja-Eesti paese tolmu jalgadelt ja tõmban Piiale koti pähe, et ta ei näeks, mis teda tabas.

Jumalaga,
Nadja Tallinnast

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mida see tähendab?
"Note to myself: ära usu iga rahaahne pompsi juttu. Saldo -240Eeku"

piiiia ütles ...

ma võin sulle, liis, väga vabalt praegu su oma peldikust helistada. olen hiinalinnas ja mul ei ole kiodus internetiühendust! kott sulle endale sappa!

Anonüümne ütles ...

mcv, ma kahtlustan, et nadja sattus kurja falcki kätte, aga päris kindel ei saa olla, sest ta suutis eile õhtul minu küsimusele ka sujuvalt vastamata jätta.

Anonüümne ütles ...

Tallinn imeb indeed. Võrreldamatult rohkem imeb Tallinn siis kui sinna minna koos hariliku pesušwammiga. Mul ei ole lihtsalt sõnu kirjeldamaks, kui halb see tegelikult olla võib. Eluhalb!
Mul ei kao silme eest see pilt šwammist söömas spinati-muna salatit plastmaskarbist ülemiste keskuse photopointi ees. Nordic Digitali jope seljas.
Te ikka teate, et iga firma on oma töötajate nägu :D?

nadja ütles ...

matsile - trahvi sain indeed.

nadja ütles ...

ja piia - ma olen ääretult tänulik, et sa vähemalt üritasid mulle mu peldikust helistada, mis sest et ma vastu ei saanud võtta. soe kodune tunne tuli kohe...

Anonüümne ütles ...

jajaj nüüd saan aru, neid tuli järjest lugeda...